Logo Pic
venember83 2024. június 21.

Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak

thuram_khephren_nice_mezeben.jpgA Juventus továbbra sem hozott döntést Adrien Rabiot ügyében, és közben a játékos is nyíltan kivár az EB végéig. A Sportitalia munkatársa, Alfredo Pedullà értesülései szerint Adrien Rabiot ügynöke aláírási pénzt kér a hosszabbításért cserébe, illetve 9 millió eurós nettó bért, a Juventus viszont nem kíván ezeknek a feltételeknek eleget tenni, ezért alakult ki a türelemjáték.

Közben a Diario AS hasábjain felmerült, hogy a Real Madrid lecsaphat a francia középpályásra Toni Kroos távozása nyomán, főleg ha Dani Ceballos is elhagyja a spanyol fővárost.

Adrien Rabiot ingyen érkezett a Paris Saint-Germain együttesétől 2019 nyarán, négyéves szerződést kötött, és beletelt egy kis időbe, míg sikerült állandó kezdővé válnia Torinóban, tavaly nyáron pedig egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Juventusszal, idén viszont a torinói vezetőség nem kíván sokáig kivárni a francia játékos ügyében, aki áprilisban töltötte be 29. életévét.

A Sportitalia forrásai szerint a Juventus első számú opciója a francia középpályás helyére az OGC Nice középpályása, a 23 éves Khéphren Thuram, akit várhatóan idén nyáron értékesít klubja, miután jövőre lejárna a szerződése.

A középpályás az AS Monaco akadémiáján nevelkedett, értékét a transfermarkt 35 millió euróra taksálja.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 3 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
A véletlennek köszönhetjük a Dobos-tortát, az egyik legnépszerűbb süteményt
A roppanós karamellréteggel ellátott, csokoládékrémes desszert még Erzsébet királyné és Ferenc József tetszését is elnyerte. 2024-ben éppen 140 éves a Dobos-torta. Akad ebben az országban valaki, aki gyermekkorában tisztában volt vele, hogy a Dobos-torta a nevét nem a tetejét díszítő, kemény…
Szaszkó: A cukorkagyűjtés
Fülszöveg:  Halloween, öt fiatal, egy tragikus haláleset. Cape Codot idén halloweenkor meglátogatja a halál, amikor is a csendes tengerparti kisvárosban minden szülő rémálma valóra válik, miután egy kisfiút cukorkával mérgeznek meg.Emma Hamilton egy év után költözik haza Bostonból alkoholista…
>