Logo Pic
venember83 2024. október 07.

Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE

pogba_paul_nezoteren_a_juventusnal.jpgA Calcio e Finanza beszámolója szerint Paul Pogbának a régi irányelveknek megfelelő szerződése van, a szerződés 2026-ig érvényes, szezononként nettó 8 millió euróért, plusz 2 millió bónuszért. Ez a klub költségvetésében bruttó 10,48 milliót jelent, köszönhetően a fejlődést elősegíteni hivatott adókedvezményt lehetővé tevő törvénynek.

A játékos kapcsán minden opció lehetséges, beleértve a Wojciech Szczęsny távozásánál már látott végkielégítéses opciót is, hiszen márciustól, amikor Paul Pogba eltiltása lejár, a francia visszatér a régi fizetési státuszába.

Figyelembe véve, hogy az eltiltás márciusban ér véget, hacsak nem születik korábbi megállapodás, akkor Pogba minden egyes hónapja, amíg a Juventusnál marad szerződése végéig, 873 ezer euró bruttót meghaladó összegébe kerül a Juvénak, ami a 2024/25-ös évadra így megközelítőleg 3,5 millió eurós terhet jelentene.

Fabrizio Romano friss értesülései szerint Paul Pogba és a Juventus várhatóan szerződést fog bontani, így a középpályás szabadon igazolható játékos lesz. A felek közötti tárgyalások CAS jogerős ítéletének hivatalossá válása után következnek, és az újságíró szerint Paul Pogba is úgy érzi, egy újrakezdés lenne a legjobb megoldás számára és a karrierje szempontjából.

A Juventus edzője és sportigazgatója a Cagliari elleni meccs előtt rendkívül hasonló nyilatkozatot fogalmazott meg Paul Pogba helyzete kapcsán, amelyben elismerték a középpályás múltbeli érdemeit, ám aláhúzták azt is, hogy a játékos hosszú kihagyás után térhet vissza a pályára, így talán kijelenthető, hogy a Juventus nem tűnik elkötelezettnek Paul Pogba keretben tartása mellett.

FRISSÍTÉS: Romeo Agresti megerősítette, hogy a CAS jogerősen 18 havi eltiltásra ítélte Paul Pogbát, aki így januártól edzésbe állhat, majd márciustól visszatérhet a pályára, ugyanakkor a Juventus a középpályás szerződésének a felbontásán dolgozik. Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a felek a szerződés felbontásán dolgoznak, és hamarosan ingyen igazolható lesz az egykori francia klasszis.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 3 nap
Fagioli: „Talán ez volt a legjobb meccsem a Juventusnál”
venember83 • 7 nap
40 év után végre megjelent a Trabant első lemeze
srecorder • 3 nap
Cikkek a címlapról
A 10 legnagyobb borotválkozási hiba, amit te is elkövetsz – hogyan kerülheted el őket
Borotválkozás közben sok apró hibát követhetünk el, amelyek jelentősen befolyásolják a bőr állapotát. Ezek a hibák gyakran irritációhoz, benőtt szőrszálakhoz és vágásokhoz vezetnek. A Caola szakértőjének segítségével járjuk körbe, hogyan javíthatunk borotválkozási rutinunkon a bőr egészségének…
Firenzétől Bécsig: a gyalog leggyorsabban bejárható városok az EU-ban
A sétálva legkényelmesebben bejárható harminc város jelentős része az EU-ban van. Most térképre is tettük ezeket. Vajon hányadik lett Budapest?  
>